Web Analytics Made Easy - Statcounter

خلیل آقاجانلو روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه با اجرای طرح‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری، خطرات سیل به میزان قابل ملاحظه ای کاهش می یابد، افزود: برای اجرای این پروژه ها، در سال ۱۳۹۹ از محل اعتبارات ملی و استانی بالغ بر ۳۳۱ میلیارد ریال هزینه شده است.

وی به این پروژه‌ها و اعتبارات آنها هم اشاره‌ کرد و اظهار داشت: بندهای سنگ و ملاتی حوزه چهرآباد زنجان، با اعتبار ۲۶۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی، فاز اول کنترل سیلاب حوزه آبخیز شهر ابهر ( کوی نیک) با اعتبار پنج میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی، از جمله این پروژه‌ها محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان، اجرای عملیات پروژه پخش سیلاب آبخوان و آبخیزداری(عملیات سنگ و ملات در حوزه گوجه قیا شهرستان زنجان)، با اعتبار ۳۵ میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی، احداث بندهای کنترل سیل و رسوب در مسیل‌های بالادست شهر آب‌بر در طارم با ۲۰میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات ملی و احداث بندهای سنگ و ملاتی در حوزه آبخیز چسب(سرین دره قیدار) در خدابنده با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی را  از دیگر پروژه‌ها برشمرد.

آقاجانلو، جلوگیری از روان‌آبها، افزایش میزان دبی قنات ها و چشمه ها و کاهش خطرات سیل را از اهداف احداث سیل بندها عنوان کرد.

وی ابراز امیدواری کرد با توجه به افزایش قابل توجه اعتبارات مصوب اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری در سال جاری و تخصیص صددرصدی اعتبارات، پروژه‌های معاونت‌های آبخیزداری، فنی، حفاظت و امور اراضی، اجرایی می‌شوند.

برچسب‌ها هفته دولت سیل زنجان منابع طبیعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هفته دولت سیل زنجان هفته دولت سیل زنجان منابع طبیعی محل اعتبارات ملی میلیارد ریال پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۴۷۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب با صرف بیش از ۴۰ میلیارد ریال اعتبار به روستای توانه در نهاوند رسید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، فرهاد بختیاری‌فر افزود: در راستای تامین آب شرب این روستا به عنوان یک نیاز ضروری و اساسی؛ حفاری و تجهیز چاه به عمق ۹۰ متر، ساخت اتاقک چاه، اجرای خط لوله انتقال آب به طول ۱۸۰۰ متر و تهیه و اجرای ۲۰ کیلوولت خط برق چاه، انجام شده است.

او با بیان اینکه آبرسانی به روستای توانه از پروژه‌های جهاد آبرسانی در استان همدان است که با جدیت و به شکل مستمر و جهادی دنبال می‌شود، تاکید کرد: اقدامات مذکور با همکاری قرارگاه بسیج سازندگی امام حسن مجتبی (ع) اجرا شده است تا آب شرب سالم و کافی در اختیار مردم شریف این روستا قرار بگیرد.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان گفت: تجهیز، راه اندازی و وارد مدار کردن چاه مذکور با بیش از ۴۰ میلیارد ریال انجام شده و با وارد مدار شدن این چاه، مشکل آب روستا با جمعیتی حدود چهارهزار نفر برطرف شد.

دیگر خبرها

  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • اعتبارات بازآفرینی محور دلجویی هنوز اختصاص نیافته است
  • ۷۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای ۲ طرح آبرسانی مرکزی هزینه شده است
  • لزوم اعتبار ۱۰۰ همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • لزوم اعتبار ۱۰۰همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • ۱۷۶ پروژه عمران شهری طی ۲ سال گذشته در استان زنجان اجرا شد
  • تخصیص ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای احداث مخزن آب آشامیدنی در گوجان
  • آب با صرف بیش از ۴۰ میلیارد ریال اعتبار به روستای توانه در نهاوند رسید
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • اجرای ۲۷ سازه آبخیزداری در استان اردبیل