Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@12:22:05 GMT

معرفی مقصران انسانی سیل زنجان به مراجع قضایی

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۱۶۸۷۱

معرفی مقصران انسانی سیل زنجان به مراجع قضایی

ایسنا/زنجان استاندار زنجان گفت: مقصران انسانی سیل به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.

فتح‌الله حقیقی شامگاه دیروز (۱۲ مردادماه) در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان زنجان، اظهار کرد: مناطق آسیب‌دیده شهرستان‌های زنجان، ایجرود و ماه‌نشان، ۱۳ مردادماه بازدید می‌شود تا با حضور ادارات مرتبط، مشکلات مردم حل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر ارزیابی از مناطق حادثه‌دیده، افزود: پنج شهرستانی که دچار خسارت سیل شدند باید ارزیابی و جبران خسارت شود که در همین راستا مدیریت بحران استان باید تا پنج‌شنبه میزان خسارت وارده را به مرکز برای جبران ارائه کند.

این مسئول ادامه داد: پس از ارزیابی مشکلاتی که در استان می‌توان آن را حل کرد، احصا و حل شود تا مشکلات مردم سریع‌تر مرتفع شده و زندگی آنان به روال عادی بازگردد. همچنین ادارات‌کل بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز مکلف به بررسی مشکلات مددجویان خود در این حوادث هستند.

نماینده عالی دولت در استان زنجان تصریح کرد: چنانچه کسی در مشکلات پیش آمده در سیل اخیر قصور عمدی داشته باشد، باید به قوه قضائیه معرفی شود. همچنین عملکرد دستگاه‌ها در این قضیه بررسی می‌شود و هیچ قصوری از فرد حقیقی و حقوقی پذیرفته نیست.

استاندار زنجان بر ضرورت لای‌روبی رودخانه‌ها با کمک دهیاران تاکید کرد و گفت: آب شرب روستایی تحت هیچ شرایطی نباید دچار مشکل شود و همه دستگاه‌های مرتبط با مدیریت بحران باید در آماده‌باش کامل قرار داشته باشند.

حقیقی خاطرنشان کرد: معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان نیز ۱۳ مردادماه به مناطق آسیب‌دیده از سیل اخیر شهرستان خدابنده برای بررسی و حل مشکل مردم با حضور معاونان دستگاه‌های ذی‌ربط اعزام می‌شود.

در ادامه این جلسه، مدیرکل مدیریت بحران استان زنجان نیز، اظهار کرد: در هر کدام از شهرستان‌های زنجان، خدابنده و ایجرود چهار روستا و در شهرستان ماه‌نشان هشت روستا درگیر حادثه بارش باران و جاری شدن سیل بود که از این تعداد در چهار روستا مشکلات عدیده‌ای برای مردم به وجود آمده است.

صفی‌الله کرامتی با بیان اینکه در مجموع ۲۰ روستای استان در این بارش‌ها دچار حادثه شده بودند، ادامه داد: در روستای وننق، دست‌کاری‌های انسانی علت حادثه بوده و در روستای بهرام‌بیگ نیز نیاز است از محل اعتبار دهیاری‌ها کانال حفر شود. همچنین برای حل مشکلات در گلابر نیازمند لای‌روبی رودخانه هستیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی زنجان سیل مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۶۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دادسرا رکن اصلی تشکیل پرونده است

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، حجت الاسلام والمسلمین حسین طهماسبی در نشست با قضات دادسرای عمومی و انقلاب یزد، اظهار داشت: شاکله پرونده در دادسرا بسته می شود و بسیار مهم است که این پرونده تا قبل از صدور قرار و ارسال به محاکم جزایی از حیث تحقیق و مدارک مورد نیاز کامل باشد.

وی تصریح کرد: دادسرا خط مقدم تشکیل پرونده و محل پر تردد ارباب رجوع دستگاه قضایی است که باید از حیث نیروی انسانی، امکانات و تجهیزات در اولویت برنامه ریزی قرار گیرد.

رئیس کل دادگستری استان یزد توجه به ابعاد و لایه های پنهان دستورات و تصمیمات قضایی را خواستار شد و بیان کرد: تصمیمات قضایی می تواند در امنیت روانی، اجتماعی، اقتصادی و ... جامعه اثر گذار باشد، که از این رو توجه و دقت به لایه های بعدی تصمیمات از سوی قضات مورد تأکید است.

حسین طهماسبی افزایش صبر و بردباری را لازمه کار قضایی دانست و گفت: بیش از دانش قضایی، حلم، بردباری، صبر و شکیبایی مقام قضایی است که می تواند مشکلات را حل، مردم را آرام و آرمش خاطر را به مراجعین ارائه دهد.

رئیس کل دادگستری استان یزد، حل مشکلات اداری و فرایندی را منوط به ارائه راهکار های اجرایی و عملیاتی عوامل دخیل در موضوع ذکر کرد و گفت: در بسیاری از مواقع در بازدیدها و بازرسی ها، مسائل و موضوعاتی به عنوان گلایه و یا مشکلات اداری و فرایندی طرح می گردد که انتظار است مدیریت مجموعه برای حل آن اقدام نماید، اما باید توجه داشت، معمولا بهترین و کاملترین راهکار حل مشکلات نیز از سوی همان عوامل دخیل می تواند ارائه گردد.

شایان ذکر است در اولین بازدید رئیس کل دادگستری استان یزد از مجموعه دادسرای عمومی و انقلاب یزد، ضمن سرکشی به چند شعبه، یک جلسه نیز با تمام قضات دادسرا با حضور دادستان و معاون قضایی رئیس کل منعقد شد.

دیگر خبرها

  • طرح نور مبنای شرعی عقلی دارد و مورد حمایت رهبر و مراجع و مردم است
  • فرمانده سپاه شهرستان راسک معرفی شد
  • رسیدگی به پرونده های رفع تداخلات ارضی از اولویت‌های دستگاه قضایی است
  • مشکلات کاشان شهر به شهر و روستا به روستا احصاء می‌شود
  • برخی بی تدبیری‌ها باعث استمرار مشکلات کارگران می‌شود
  • دادسرا رکن اصلی تشکیل پرونده است
  • آگاه‌سازی عمومی برای کاهش ورود پرونده‌ به دادگستری
  • اورژانس قزوین ‌۱۲۰ نیرو کم دارد
  • موتور محرک اقتصاد در کشور مشارکت مردم است
  • کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود