Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - با اینکه از سه سال گذشته مسئولان وعده داده بودند کانال سیلاب در روستای بهرام‌بیگ احداث کنند ولی متاسفانه این وعده هیچ‌گاه محقق نشد و این روستا در سیل چند روز پیش بازهم دچار خسارت شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان ، چند سال پیش بود که به خاطر بارش‌های رگباری و سیلابی شدن مسیل رودخانه‌ها بسیاری از روستاهای قره‌پشتلو شهرستان زنجان غرق در آب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آن زمان جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی از منطقه سیل زده بازدید کردند و در آن بازدیدها قرار شد دستگاه‌های متولی روستاهایی را که با مشکل کانال سیلاب و سیل‌بند مواجه هستند در اسرع وقت نسبت به اصلاح کانال‌ها و یا تغییر مسیر آب‌ اقدام کنند ولی متاسفانه در این چند سال اقدام آنچنانی صورت نگرفته است.

یکی از این روستاها که نیاز مبرم به احداث کانال سیلاب و مسیر انحرافی سیل داشت روستای "بهرام‌بیگ" بود اما متاسفانه در این مدت هیچ تلاشی برای احداث کانال و یا انحراف مسیر سیل در این روستا نشد تا اینکه در بارش‌های چند روز پیش که بارش‌های رگباری در استان رخ داد مجددا سیل این روستا را غرق خود کرد و خسارت‌هایی را به مردم آن روستا تحمیل کرد.

خبر از وعده‌های گذشته ندارم

صفی‌الله کرامتی مدیرکل مدیریت بحران استان زنجان در گفت‌وگو با تسنیم اظهار داشت: در سه سال گذشته که وقتی سیل روستای بهرام‌بیگ را فرا گرفته بود بنده حضور نداشتم و اطلاعی از وعده‌های داده شده در زمینه احداث کانال سیلاب ندارم.

وی گفت: ولی در سیلی که چند روز پیش انجام شد به بنیاد مسکن دستور داده شد که هرچه سریعتر اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهد. اعتبارات پیش‌بینی شده و در آینده شاهد اقدامات بنیاد مسکن خواهیم بود.

مدیرکل مدیریت بحران استان‌ زنجان تصریح کرد: خوشبختانه خسارت آنچنانی به اهالی روستا وارد نشد و فقط آبگرفتگی منازل رخ داد.

پیگیر احداث مسیل بودیم؛ اما...

از سوی دیگر حمیدرضا رستمخانی مدیر بنیاد مسکن شهرستان زنجان در گفت‌وگو با تسنیم اظهار کرد: بحث احداث کانال در روستای بهرام‌بیگ را چند سالی است که از کمیته حوادث استانداری پیگیر هستیم ولی متاسفانه نبود اعتبار سبب شده که در این چند سال از احداث کانال ناتوان بمانیم.

وی گفت:  سرانجام امسال بنیاد مسکن تصمیم گرفت از اعتبارات ملی خود برای احداث کانال روستای بهرام‌بیگ هزینه کند و پیش‌بینی کرده بود تا پایان سال این کانال احداث شود ولی سیل در این برهه زمانی همه را غافلگیر کرد.

مدیر بنیاد مسکن شهرستان زنجان تشریح کرد: در داخل روستا باید یک پل مناسب برای انحراف سیل احداث شود؛ همینطور علاوه بر احداث پل باید در قالب طرح هادی وضعیت روستای بهرام‌بیگ را ساماندهی کنیم که طبق ‌برآوردها پیش‌بینی شده است 300 میلیون تومان هزینه در آنجا انجام شود.

جزئیات خسارت سیل در استان فارس؛ از شکستگی تیر برق تا فوت یک نفراعزام 5 گروه امدادی و ارسال محموله اقلام اضطراری ستاد اجرایی فرمان امام(ره) به مناطق سیل‌زده کرمانگسترش خسارات سیل ویرانگر در اروپا/ پیش‌بینی افزایش تلفاتصاعقه، تگرگ و سیل در ارتفاعات سوادکوه مردم را غافل‌گیر کرد+ فیلم

با این تفاسیر امیدواریم مسئولان مربوطه هرچه سریعتر در راستای احداث مسیل مناسب و احداث سیل‌بند برای انحراف مسیر روان‌ آب‌های احتمالی در سطح روستاهای استان اقدامات لازم را انجام دهند تا دیگر شاهد اینگونه خسارت نباشیم و البته بتوانیم با توجه به کاهش نزولات آسمانی در زمینه آبخیزداری و مدیریت منابع آبی گام‌های مؤثرتری برداریم.

چون بدون تردید در پاییز و زمستان امسال و همینطور بهار سال آینده باز هم شاهد بارش‌های رگباری خواهیم بود و اگر مسیر آب در روستاها کنترل نشود مجدداً شاهد خسارت‌های زیادی خواهیم بود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: زندگی روستایی سیل زندگی روستایی سیل احداث کانال کانال سیلاب بنیاد مسکن پیش بینی چند سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۶۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمامی نیروهای امدادی خدماتی گروه های جهادی و مردمی در مناطق سیل زده پای کار بودند

خالد ایزدپناه رئیس شورای اسلامی شهرستان مرزی دشتیاری  گفت: در دو سیلاب اخیر نیروهای امدادی هلال احمر، هوانیروز ارتش، نیروی دریایی ارتش، نیروی زمینی سپاه پاسداران ، گروه های جهادی و مردمی ،بسیجیان همه پای کار بودند در منطقه سیل زده حضور داشتند و کار امدادرسانی تا آخرین روز سیلاب هم از راه زمینی و هوایی  ادامه داشته است. 

وی ادامه داد: دشتیاری همواره آماج سیلاب های سهمگینی بوده و خسارت های فراوانی را بر جای گذشته است و در دو سیلاب اخیر شهرستان دشتیاری در دو بخش راه های روستایی و کشاورزی بیشترین آسیب به خود دیده است.

خالد ایزدپناه اظهار داشت: با توجه به تجربه ای که در سیل دیماه ۹۸ بود انتظار داشتیم در سیل اسفند ماه ۱۴۰۲ و فروردین ماه ۱۴۰۳ خسارت ها باید به مراتب کمتر می شدند متأسفانه به علت ضعیف بودن زیرساخت مجدد شاهد حجم عظیمی از آسیب ها به زیرساخت راه روستایی و کشاورزی بودیم 

وی افزود: علاوه بر خسارت ها به زیرساخت های  راه و کشاورزی شاهد هدر رفت میلیون ها مترمکعب آب حاصل از سیلاب به دریا بودیم آبی که بدون هیچ هزینه ای به دست اومد و جلوی چشم مردم بدون هیچ استفاده ای به دریا رفت.

رئیس شورای اسلامی شهرستان مرزی دشتیاری در ادامه گفت: به علت گستردگی راههای روستایی و مواصلاتی بعد از گذشت ۲۰ روز از سیل اخیر متأسفانه بعضی از راههای روستایی ترمیم و بازسازی نشدند و مردم با سختی عبور و مرور انجام می شود بندسارهای کشاورزی بر اثر سیل تخریب شده و نیاز به مرمت و بازسازی دارند کشاورزی مردم از بین رفته است و نیازمند توجه به خسارت دیدگان است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • خسارت سیلاب به مسیرهای ارتباطی روستایی در ایلام
  • خانه های امامزاده ابراهیم شفت ایمن سازی می شود
  • ترمیم راه‌های روستایی در کرمان با شروع بارش باران + فیلم
  • مدیریت بحران زنجان در حالت آماده‌ باش
  • احداث پد بالگرد اورژانس در جاده‌های قم
  • عوارض آزادراه تهران-شمال در اختیار محیط زیست
  • تمامی نیروهای امدادی خدماتی گروه های جهادی و مردمی در مناطق سیل زده پای کار بودند
  • برخورداری ۱۶۹ هزار مشترک روستایی از آب شرب تا پایان سال
  • جبران خسارت زیست محیطی ازسوی آزادراه تهران-شمال
  • بخشی از عوارض آزادراه تهران-شمال به محیط زیست اختصاص یابد