Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - هرساله با فرارسیدن فصل بهار و با آغاز بارش‌های تند بهاری سیل‌های خطرناکی در برخی از نقاط استان جاری می‌شود و مسئولان زنجانی غافلگیر حوادث غیرمترقبه می‌شوند. سوال این است آیا مسئولان برای بهار ۱۴۰۰ چاره‌ای اندیشیده‌اند؟ - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  زنجان ، چند سالی است که با فرارسیدن فصل بهار و با آغاز بارش‌های تند بهاری "حوادث غیرمترقبه" همچون سیل و سیلاب در سطح استان رخ می‌دهد و  ویرانی بسیاری از روستاها، زمین‌های کشاورزی و زیرساخت‌های استان را سبب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سال‌های گذشته به وضوح مشاهده کردیم که عدم لایروبی مسیل رودخانه‌ها و عدم پوشش گیاهی مناسب در سطح برخی از مناطق دلیلی شده بود که با آغاز هر بارش تندی هرچند بسیار کوتاه مدت، وقوع سیل در نقاط مختلف استان انجام شود‌ و طبق معمول مسئولان زنجانی غافلگیر حوادث شوند و مجبور شوند مبالغی را از بیت مال برای رفع حل زیرساخت‌ها صرف کنند.

سوال اینجاست آیا مجددا با فرارسیدن فصل بهار و با آغاز مجدد بارش‌های تند بهاری مدیریت بحران استان و مسئولان استانی غافلگیر خواهند شد و یا اینکه با درس گرفتن از حوادث سال گذشته تدابیری را در این راستا اندیشیده‌اند؟

صفی‌الله کرامتی، مدیرکل مدیریت بحران استان زنجان در گفت‌و‌گو با تسنیم با اشاره به اینکه در طول ماه‌های گذشته در راستای کاهش سیلاب‌های احتمالی مساحتی از رودخانه‌ها و مسیل‌های استان لایروبی شده‌اند اظهار داشت: یکی از اقداماتی که می‌تواند در کاهش آسیب‌پذیری سیل موثر باشد بحث اجرای عملیات آبخیزداری و آبخوان‌داری است.

وی افزود: از اوایل پاییز با همکاری دستگاه‌ها در سطح شهرستان‌ها اقدامات پاسخ به بحران انجام گرفت که خوشبختانه بدون حوادث خاصی این ماه‌ها سپری شد. 

مدیرکل مدیریت بحران استان زنجان با بیان اینکه در آستانه آخرین چهارشنبه سال و عید نوروز قرار داریم و متاسفانه سالانه با عدم عاقبت اندیشی عده‌ای حوادث ناگواری در سطح استان هر چند به شکل محدود رخ می‌دهد، گفت: تمهیدات لازم برای مقابله با هر گونه حادثه پیش‌بینی شده و از روز‌های گذشته به تمام دستگاه‌ها در خصوص چهارشنبه آخر سال، اطفا حریق، رودخانه و مسیل‌ها جهت پاکسازی دهانه پل‌ها هشدار‌های لازم ارائه شده است.

وی با اشاره به اینکه حوادث همواره در سطح استان زنجان رخ می‌دهد و سیل در راس امور حوادث قرار دارد که به عنوان یکی از مهمترین تهدیدات در سطح استان محسوب می‌شود، تصریح کرد: در سطح استان یک هزار‌ و 400 کیلومتر رودخانه وجود دارد که این امر یکی از دلایل تهدید شدن استان با وقوع سیلاب است.

مدیر‌کل مدیریت بحران استان زنجان با بیان اینکه توپوگرافی استان به نحوی است که دارای شیب‌های تند است که موثر بر سرعت حرکت رواناب‌‌ها است، خاطر‌نشان کرد: رودخانه‌ها نیز در حال عبور از این شیب‌ها هستند به همین دلیل در زمان وقوع بارش‌هایی با شدت بالا و مدت طولانی تمام شهرستان‌های استان زنجان توسط سیل تهدید می‌شود.

سدخاکی یزد با هدف کنترل سیلاب و تامین 5.6 میلیون متر مکعب آب در یزد افتتاح شدوزیر کشاورزی: پارک‌های آبخیزداری در 11 شهر به منظور جلوگیری از رو به رو شدن با سیل ایجاد شد50 میلیارد تومان به بازسازی زیرساخت‌های آسیب‌دیده در سیل تالش اختصاص یافت

وی با بیان اینکه مطابق با قانون باید پیگیر کاهش خطرات احتمالی و تهدید کننده بود اذعان کرد: در این زمینه برنامه مدون برای حوادث چندگانه از جمله زلزله، فرونشست زمین، سیل، آب و هوا و کولاک به شکل پنج ساله در حال تدوین در استان است.

در پایان منتظر ماند و دید که مسئولان زنجانی در بهار 1400 چه برنامه‌هایی را برای پیشگیری از حوادث غیرمترقبه به ویژه سیل اندیشه‌اند و سوال این است که آیا بازهم غافلگیری سال‌های گذشته توسط مسئولان زنجانی تکرار خواهد شد؟

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیریت بحران استان زنجان حوادث غیرمترقبه مسئولان زنجانی سطح استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۸۵۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هلال احمر زنجان به حالت آماده باش درآمد

به گزارش خبرگزاری مهر، حکمت الله‌هاشمی گفت: در پی هشدار نارنجی هواشناسی زنجان در خصوص رگبار قابل ملاحظه باران، رعد و برق و احتمال تگرگ و وزش لحظه‌ای باد به نسبت شدید با احتمال خیزش گرد و خاک تیم‌های عملیاتی و خانه‌های هلال در همه مناطق استان در حالت آماده باش برای پاسخگویی به حوادث احتمالی ناشی از این شرایط جوی شده اند.

وی تاکید کرد: هم اکنون ۱۴ پایگاه ثابت و موقت امداد و نجات هلال احمر در محورهای مواصلاتی استان زنجان با بیش از ۱۲۵ امدادگر و نجاتگر به صورت روزانه آماده پاسخگویی به حوادث احتمالی هستند.

مدیر عامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان گفت: علاوه بر این هفت مرکز پاسخگویی اضطراری، یک مرکز کنترل هماهنگی عملیات، تیم‌های واکنش سریع، آنست، کوهستان و امداد هوایی نیز آماده‌باش هستند.

هاشمی خاطرنشان کرد: در کنار این تیم‌ها جهت پاسخگویی به موقع و سریع به حوادث احتمالی یک فروند بالگرد، یک دستگاه قایق جی مینی و سایر تجهیزات نجات نیز در صورت نیاز در عملیات‌ها بکار گیری خواهد شد.

وی تاکید کرد: هموطنان هنگام هشدارهای هواشناسی و وقوع رگبار و باران از صعود به ارتفاعات، استقرار در حاشیه رودخانه‌ها، مسیل‌ها و ترددهای غیرضروری پرهیز کنند.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت‌: هنگام وزش باد نیز از قرار گرفتن در مجاور سازه‌های سست، ساختمان و تأسیسات نیمه کاره و مرتفع، و اجسامی که احتمال سقوط آن وجود دارد، به جد پرهیز کنند.

هاشمی از هموطنان خواست، در صورت گرفتار شدن در سوانح و حوادث برای دریافت خدمات امدادی بدون محدودیت زمانی با شماره ۱۱۲ ندای امداد تماس بگیرند.

کد خبر 6095161

دیگر خبرها

  • هلال احمر زنجان به حالت آماده‌باش درآمد
  • مدیریت بحران زنجان در حالت آماده‌ باش
  • هلال احمر زنجان به حالت آماده باش درآمد
  • لزوم توانمندسازی بازرسی کار / تقدیر از شهرداری اصفهان برای پیاده‌سازی نظام یکپارچه HSE
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی در البرز
  • ارتش در حوادث و بحران‌ها میدان‌دار است
  • ارتش در حوادث و بحران‌ها میدان دار است
  • کاهش ۲۲ درصدی تعداد حوادث ناشی از کار در زنجان
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • اجرای گام سوم طرح یاس در اردبیل